Kampen

Het Zomerkamp

Het Zomerkamp is een meerdaags kamp aan het eind van het seizoen tijdens de zomermaanden met een speltak of meerdere speltakken ondernomen wordt.
Hierbij gaan de deelnemers voor enkele dagen, meestal een week, samen met de leiding op kamp.

Zomerkampen zijn voor alle leden en leiding altijd een hoogtepunt en iets waar lang naar uitgekeken wordt.

Tijdens deze zomerkampen wordt er door de scouts zelf gekookt, vaak moeten er tafels en banken worden gepioneerd. Het kamp blijft meestal op dezelfde locatie, maar kan gebruikt worden als basiskamp voor dagjes elders en meerdaagse hikes.

Overige Kampen/Activiteiten

Door het jaar heen zijn ook andere kortere kampen gepland zoals bv het PKD (Pinksterkamp Dwingeloo) of de HIT.

Een Hike is een soort van wandeltocht. Meestal is de bedoeling om een leuk end te trekken om veilig je slaapplaats of de bewoonde wereld weer te bereiken. Vaak moet je tijdens de hike ook je eigen eten koken. Vaak is de tocht zo uitdagend mogelijk gemaakt door de route onduidelijk te maken met diverse routetechnieken en andere hindernissen.

Waar gaan we naartoe?

De lokatie van het zomerkamp is elk jaar anders.Het is moeilijk om elke keer origineel te zijn, want er zijn zoveel te gekke lokaties, waar je elk jaar wel weer naar terug wilt.

Hieronder staan de lokaties waar we in de afgelopen jaren geweest zijn...

2015 Haarlem Jamborette!

2014 ?