Tijd voor taart 2010

Scoutinggroepen uit Almere bieden burgemeester taart aan!

Almere, 6 januari 2010

Een grote groep scouts van alle Scoutinggroepen uit Almere boden burgemeester Jorritsma en wethouder Visser op 6 januari 2010 een taart aan vanwege het 100 jarig bestaan van Scouting in Nederland.

Wie jarig is trakteert!. Dat is het devies van de scouts. Tijdens een bezoek aan het stadhuis van Almere overhandigden scouts in de leeftijd van 7 tot 23 jaar de burgemeester en wethouders een lekkere jubileumtaart taart om zo het jubileumjaar van Scouting in te luiden.

In 2010 bestaat Scouting in Nederland 100 jaar. De grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland viert deze mijlpaal met diverse nationale en lokale jubileumactiviteiten. De Scoutinggroepen uit Almere vieren dit feest volop mee. Kijk voor alle informatie op: Scouting Almere.

Kijk hier voor de foto's.