Verhuur clubhuis

De Scouting Hannie Schaft groep stelt het gebruik van het het clubhuis alleen beschikbaar aan Scoutingleden/ Scoutinggroepen en basisscholen. We stellen het clubhuis niet meer ter gebruik aan particulieren. Hier hebben wij helaas toe moeten overgaan i.v.m. problemen met studentenfeesten voor de omwoonende en de staat waarin het clubhuis werd achterlaten.

Het clubhuis kan gebruikt worden voor activiteiten vanaf een paar uur. Echter geldt voor de periodes buiten de vakanties om dat op donderdag-, en vrijdagavond en zaterdag tot 17:00 uur er geen gebruik kan plaats vinden i.v.m. eigen opkomsten van de jeugd afdelingen.

TARIEVEN: Dagdeel (= dag of avond) € 100,- + € 100,- borg (tijden in onderling overleg) Dag € 150,-+ € 100,- borg (tijden in onderling overleg) Overnachting € 4,50 p.p.p.n. met een min. van 20 pers. en een max. van 60 pers. + €100,- borg. In geval van het overnachten geldt de aankomst 17:00 uur of later en een vertrektijd de volgende dag van 15:00 uur, of eerder.

Aanwezig (ter beschikking) is: - heren toiletgroep met douche- dames toiletgroep met douche- invalide toilet- keuken met oven, koelkast, etc.- 1 groot lokaal (Welpen/ Dolfijnen lokaal)- 1 groot lokaal (Scouts)- 1 klein lokaal (Bevers) Hier foto's van ons gebouw.

Mocht u interesse hebben om ons clubhuis te huren kijk dan in de agenda hiernaast voor de beschikbare dagen. Voor het reserveren en/ of meer informatie kan u contact (het liefst via email) opnemen met: Jeroen Frerejean , clubhuishsg@gmail.com of 06-29278332