Scouting Hannie Schaft Bestuur


Het bestuur van de Scouting Hannie Schaft groep Almere is opgedeeld in een Stichtingsbestuur en een groepsbestuur. Welke gezamelijk verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur van onze scouting groep.


Het Groepsbestuur is verantwoodelijk voor het functioneren van de vereniging. Het groepsbestuur richt zich met namen op de speltakken, de leden en de leiding.


Silje

Secretaris
Mijn naam is Silje en ik ben sinds juni 2020 secretaris van het Groepsbestuur. Scouting zit in mijn bloed, ik ben inmiddels de derde generatie scout in mijn familie en werd op mijn negende lid bij onze Hannie Schaft groep. Naast mijn functie binnen het bestuur, ben ik ook al 7 jaar leiding bij de welpen, daar pas ik het liefste mijn uitdagende scoutingtechnieken toe. Twee jaar geleden heb ik mijn studie (Communicatie) afgerond en die pas ik nu toe als marketeer bij klimbosorganisatie Fun Forest.
Liselotte

Penningmeester

Ik ben Liselotte Lakeman, sinds 1999 ben ik al lid van de Hannie Schaft groep Almere. Begonnen als bever en nooit meer weg gegaan. Mijn bestuursfunctie voer ik sinds 2015 uit. Ik ben begonnen als algemeen lid, in 2020 ben ik over gegaan naar financieel beheer. In 2022 heb ik de functie van penningmeester gekregen. Dit doe ik naast mijn baan als administratief medewerker bij SLTN. Zo ben ik de hele week met cijfers bezig en dit vind ik erg leuk!


Herman

Algemeen Lid

Herman is mijn naam en sinds eind 2020 ben ik algemeen bestuurslid bij de Hannie Schaftgroep. In tegenstelling tot mijn collega bestuursleden heb ik geen lange historie bij de Scouting. Behalve dan dat ik in mijn jeugd het zeilen heb mogen leren bij een scouting zeiltraining. Maar het enthousiasme en plezier van mijn kinderen en de leiding werkt aanstekelijk. Zeker tijdens de Coronapandemie was de leiding zeer wendbaar en creatief met allerlei (online) activiteiten. Dit heeft mij doen besluiten toe te treden tot het bestuur van deze vereniging. Ik hoop als bestuurslid een steentje bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leden en een betere wereld (te beginnen in Almere).


Ruben

Groepsbegeleider


Irma

Groepsbegeleider

Hallo allemaal Ik zal me even voorstellen... Mijn naam is Irma en loop alweer heel wat jaartjes rond op de scouting groep Hannie Schaft. Dit doe ik nog met heel veel plezier. Ik ben ooit begonnen als kookstaf bij de welpen en daarna als leiding van de Bevergroep. Daarna doorgestoomd als teamleider van de Bevers en geƫindigd als Groepsbegeleider bij de Hannie Schaft, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Ik kom wel uit een scouting familie, vroeger nog Padvinderij... Mijn overgrootmoeder en oma zaten in Overijssel bij de Padvinderij als bestuur en kookstaf Later nadat mijn moeder alle speltakken had doorlopen werd ze Akela bij de welpen.... Dus je ziet... scouting zit in mijn genen ....en dit heb ik ook overgedragen naar de volgende generatie toe, mijn zoon. Ik zeg ..scouting is a way of living and i love it


Wouter

Groepsbegeleider

Mijn naam is Wouter en ik ben sinds 2021 Groepsbegeleider en bestuurslid. Van jongs af aan ben ik al betrokken bij Scouting. In Amsterdam zat ik vanaf mijn 11e bij de zeeverkenners en daarna ben ik lange tijd leiding, en speltak teamleider geweest. In die jaren heb ik mij ook beziggehouden met zaken rondom de admiraliteit en kwalificaties rondom zeil en motorboot kwalificaties. In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig trainer/ coach/ interim managger op het gebied van (team) coaching, met jongeren en hou ik mij bezig met talentontwikkeling en HR in organisaties. Sinds mijn zoontje in 2020 bij de Bevers van de Hannie Schaft Groep is gekomen ben ik meer betrokken geraakt en na enige tijd door het bestuurd gevraagd of ik Groepsbeleider wilde worden. Daarin komen mijn Scouting ervaring en mijn werkervaring mooi samen en zo hoop ik bij te dragen aan het reilen en zeilen van de Hannie Schaft Groep.
Het Stichtingsbestuur is verantwoordelijk voor het onderhoud en verzorgen van al het materiaal wat de scouting groep gebruikt en voor het onderhoud van het clubgebouw en hier om heen gelegen terrein.

Het Stichtingsbestuur en de hierbij horende vrijwilligers team bestaat met name uit vrijwilligers die ook een andere functie binnen de vereniging hebben of die in het verleden als vrijwilliger binnen de vereniging gewerkt hebben.Cecilia

VoorzitterFunctie Vacant

SecretarisBart

PenningmeesterRob

Algemeen lid


Robin

Algemeen lid


Chris

Algemeen lid


Martin

Algemeen lid


Florian

Algemeen lid