Bermuda Waterwelpen


Opkomst Tijden: Zaterdag van 11:00 tot 13:00


Onze Waterwelpen groep zit op dit moment helaas vol. Wel kunt u uw zoon of dochter inschrijven op de wachtlijst en dan nemen wij contact met u op zodra er weer ruimte is in de groep.

De Bermuda waterwelpen is een van de drie welpen speltakken van de Scouting Hannie Schaft groep Almere. In tegenstelling tot de andere twee welpen speltakken (De Mowgli en Sionie horde) zijn de waterwelpen lid van het waterwerk. Als waterwerk speltak richten zij zich er dan ook voornamelijk op om het scouting spel te spelen op en rond het water. In de lente en zomer maanden zijn de waterwelpen dan ook vaak te vinden in hun kano's op de Leeghwaterplas.

Naast de reguliere opkomsten op de zaterdagen trekken de Waterwelpen er ook regelmatig op uit om een leuke plek of activiteit te bezoeken. Daarnaast gaan zij drie keer per jaar op kamp. Twee hiervan vinden plaats tijdens het najaar en de lente waarbij de waterwelpen een nachtje blijven slapen op ons eigen of een ander clubgebouw. Daarnaast gaan zij een keer per jaar op zomerkamp waarbij zij voor een week in het clubgebouw van een andere scouting groep verblijven.
Wilt uw zoon of dochter graag een aantal keren meekijken met onze opkomsten? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.
Iedere zaterdag wordt de opkomst verzorgd door de speltakleiding. Hieronder stellen zij zichzelf kort voor.Esther

Teamleider
Scouting naam: Baloe

Ik ben op dit moment 23 jaar oud en was 7 toen ik zelf begon bij de waterwelpen van de Hannie Schaft Groep. Nu ben ik nog steeds zelf lid, maar dan bij de Cadenza Loodsen. Ik studeer social work op hogeschool Windesheim en werk daarnaast in de horeca.


Nitte

Penningmeester
Scouting naam: Bagheera

Ik ben 23 jaar oud en ik ben begonnen bij de Waterscouts. Ik volg op dit moment de opleiding Life Sciences and Technology aan de Universiteit Leiden en de TU Delft. Zelf ben ik ook nog lid bij de Cadenza Loodsen.


Maarten

Leiding
Scouting naam: Kaa

Hey ik ben Maarten. Ik ben 19 jaar oud en zit al 13 jaar op scouting. Ik ben zelf ook begonnen bij de waterwelpen. Ik zit nu bij de wilde vaart en ik studeer dierverzorging op het mbo groenhorst.
-


Dylan

Leiding
Scouting naam: Oe

Hoi, ik ben Dylan Overbeek. Ik ben nu 19 jaar oud en ik ga aankomend jaar bij de waterwelpen leiding geven als aspirant leiding. Zelf was ik 7 toen ik begon als waterwelp. Ik doe nu de opleiding vliegtuig techniek en werk in Amsterdam bij de gondelvaarten.


Liselotte

Leiding
Scouting naam: Raksha

Ik ben 27 jaar en al 22 jaar lid van de club. Voor de kinderen ben ik Raksha die in het verhaal de moederwolf is. Naast scouting werk ik fulltime als administratief medewerker op de financiele afdeling.
Naast de Bermuda Waterwelpen heeft onze vereniging ook nog twee andere welpen groepen. Vind meer informatie over deze groepen door op de knoppen hiernaast te drukken.
Mowgli Horde
Sionie Horde